Semalam Punya Cerita...

Hey peeps!

Ada nak share sikit....

So, seperti yang you all semua tahu yang I akan continue my study in Degree *as mention in previous entry* http://fararoslanside.blogspot.com/2014/01/hello-degree.html .


p/s : nah I post lagi sekali tawaran sambung belajar I untuk degree.


So, nak dijadikan cerita, petang tadi I dengan semangat berkobar-kobar pergilah survey tempat I nak sambung belajar with my parents. Hehe, Excited tahap infiniti okey! This is so damn funny okey when I sendiri tak pasti Puncak Perdana tu kat mana. Ceittt malu je jadi orang Selangor. Haha, Btw, lucky my dad ada so dia la yang bawa pergi survey UiTM Puncak Perdana nie. Pusing punya pusing at last....

Tada! Dah jumpa pun UiTM Kampus Puncak Perdana


Hah, lepas tu kan, apa lagi bangunan yang korang tengok kat gambar atas tu actually bangunan fakulti I okey! Hehe, nah gambar...

Hah! Tudiaa....
This is my faculty.
Fakulti Pengurusan Maklumat!

Okey Bye!

Sincerely
Me

No comments:

Post a Comment