gastrikkissmetummy.com

Hey peeps!

22nd July 2013 baru nie I telah menjadi salah seorang warganegara 'gastrik'. Sakit dia *tak tau la nak cakap macam mana* sakit bhaiii! Tapi terima seadanya T.T.

But bila dah dapat 'gastrik' nie mesti la ada Do's and don't dia kan kan kannnn.... So, Do's and Don't  dia seperti berikut :-


Don't......

1) NO SPICY FOODs!
By the way... I memang tak makan spicy foods pun. 
So, takde hal la... Tak kempunan pun! Haha,


2) NO ICE
Okey this part gonna be hard for me....
No ice! Oh god! Hilang kenikmatan minum tanpa ice okey.....
T.T


3) NO CARBONATED DRINK
Ohh baby Coke, Pepsi and etc,
Imma gonna miss you so much....
Goodbye my lover...



Do's
1) DRINK MILK



2) DRINK YOGURT DRINK


Okey that's all!

Bye bye!!!!

1 comment:

  1. kalo yg ice tu blh lg la nak pantang, but tang spicy food tu mmg xleh boleh la....

    ReplyDelete