Roslan's Family in Brownish-Gold!

Hey peeps!!!

First for all, I nak ucap Selamat Hari Raya Aidilfitri to all my followers in blog and to all muslims :) Maaf Zahir & Batin. Anyway, gambar raya will fully upload by me in this blog pada masa akan datang la yek. Setakat nie I takde mood nak story morry bagai. Hehahaa...

Okey, Look! Tengok gambar kat atas nie! Hah! Nie la gambar family I. The Roslan's family. Oh yeah yeah! For this year Aidilfitri, We are in brownish-gold! Okey! Daddy yang choose this colour. Sebab we all takde colour nie lagi kat dalam cupboard. Hewhewhew.... :D This picture was taken at my grandparents house in Klang, Selangor. This year we all celebrate 1st raya kat belah my mom in Klang. :)

My daddy and mom!
<333

Mom and me :)

Mom and lil' brotha :)

Lil' brotha and daddy :)

This year Aidilfitri we are in brownish-gold! Hehahaa... Thanks to Jakel Shah Alam. Favorite spot in buying our raya clothing.

Mom baju kurung sama macam I punya cuma kain baju kurung my mom warna hijau. I punya warna purple. Tralalala *dancing* Sebab baju we all semua sama! #funfunfun :D

By the way, thanks to Jakel sebab banyak choices untuk we all semua pilih warna untuk raya tahun nie. Thanks dekat our tailor yang susah payah jahit baju kitaorang nie hah! Lawa kan kan kan :) (cakap la lawa!) Aiyakkk!

Selamat Hari Raya Aidilfitri
Maaf Zahir & Batin
dari The Roslan's Family <333 xoxo emmuax :)

Bye bye!

No comments:

Post a Comment