so long, farewell, goodbye!!!

Holla,

Mr. blog!!!!

Hari nie story aku random je....

Blog,

Aku dah nak balik machang dah...
Cuti aku dah nak abiz...
Bermula balik la pembelajaran aku disana...
Hmmm...... Aku sebenarnye tak puas lagi duduk kat tempat sendiri.
Bagi aku one week... sekejap sangat.
Pejam celik dah nak abiz dah cuti aku...

Blog.

Nak tahu something tak?
Aku sebenarnya puas dapat tidur dalam bilik sendiri...
Tidur bertemankan teddy bear kesayangan aku,
Tidur bertemankan air-cond... Memang best la... Tak la aku kepanasan...

Blog,

Aku bawak winnie the pooh pergi machang...
Pooh pown kene duduk hostel macam aku...
Hehehehe....

Blog.

Mase aku balik klang ari tu aku cuma bawak satu beg je.
Aku bawak travel bag je balik klang.
Dalam tu aku sumbat everything.
But, ari nie aku bawak banyak beg...
Aku bawak travel bag, luggage bag, 2 shoes bag and etc...
Banyakkan!!!

Blog,

Aku sebenarnya tengah blogging dalam kereta nie....
Aku on the way nak balik raub.
Besok awal-awal pagi lagi... aku dah bergerak ke kelantan dari raub!!
So, save journey la..
Jadi ayah pown dapat la rest sekejap kat raub...

So, blog! Nanti aku blogging lagi okey!!!

So long, farewell, goodbye!!!

Adios!!!! Bye!!!

2 comments: