nothin' :)

Annyeonghaseyo!!!

Mownink blog.... :)

Hurm!!! Ari nie story morry yang aku nak share dengan BF aku nie...
Something yang random je....

Blog,

Nak tau something tak?

Dah seminggu cuti mid-sem berlalu...
rase cepatkan?
Hehehe...

Blog,

Aku dah booking flight ticket for balik raya...
Ayah yang tolong booking kan..
And aku just kene nak print je flight ticket tu...
Aku naik airasia nanti...

Blog,

Hurm!!! Dah nak puasa dah kita...
Nasib baik aku dah abiz ganti puase...
Hehehehe...
Tahun nie aku bersahur, berbuka bukan duduk sekali dengan ayah, ummi, and adik
Aku menyambut ramadhan jauh di kelantan...
Nielah first time aku...

Blog,

Aku nak request something boleh?
Blog masih jadi bestfriend aku lagi kan time bulan puase nanti...
Nanti aku pikir bile aku boleh blogging...
Maybe mase sahur ke or midnight cam sekarang ke...
Let me think first okey! :)

Blog u are the most closest friend after my bestfriends!!!
Aku boleh share everything with u...

Hurm!!! Okeylah sampai sini saje lah...
Nanti kite date lagi okey!!!

Selamat Menyambut Ramadhan Al-Mubarak!!!

Adios!!! Bye!!!





No comments:

Post a Comment