nothin'.... (-_-')

Holla,

Hurm!!! Dah lamakan aku tak ber-blogging. Dah lama juga aku tak melawat laman blog aku nie...
Wahai! Blog aku! Adakah kau sihat!!! Miss me tak? Hehehehe.... macam lah blog nie boleh jawab!

Okey lah! Aku dah 3 minggu ada dekat Uitm Kampus Machang, Kelantan.
Setakat ini aku masih tak boleh lagi nak sesuaikan diri aku dengan cara mereka...
Aku pun tak tahu kenapa? masih menjadi tanda tanya pada diri aku?

Aku masih tak boleh bezakan hari minggu mereka dengan KL. Semuanya berbeza sungguh!
Aku masih tak boleh nak faham cara percakapan mereka..
Lebih-lebih lagi, aku sekarang berada ditengah-tengah kelompok mereka.

Aku masih tak boleh mengikut cara pemakanan mereka. Aku berasa susah sangat nak makan. dah dua hari berturut-berturut aku makan nasi kat sini.
Gemuklah aku nanti!!!!

Susahnya nak cari fast foods kat sini. Yang ada kat Machang nie pun cuma KFC!!! Nak pegi Kota Bahru jauh sangat la plak. Sabar je la!!!!

Aku tak sabar nak balik Klang!!! Akan aku tebus semua kebuluran aku kat sana.
KEBULURAN???
Yeap! Tahap gaban punya kebuluran terhadap fast food!!!

Aku miss giler dengan PIZZA HUT, McDONALDS, SUBWAY, PAPA JOHNS, dan lain-lain lagi la...
Akan aku make sure ayah bawa aku makan kat kedai mamak!!! Miss giler........ nak makan sume nie....
Huahuahua!!! Susahnyer nak tengok sume jenis makanan macam nie kat sini..

Oh yeah!!! Yang paling penting!!!

I WANT CHOCOLATE INDULGANCE and NEW YORK CHEESE CAKE!!!!!

Yummy!!! Secet Recipe!

Ada juga kawan-kawan aku tanya kenapa aku jarang sangat makan nasi? Tak lapar ke?

Nak tahu apa aku jawab!

Dah biasa tak makan nasi. Kadang-kadang boleh dikira berapa kali sangat aku makan nasi. Dalam 2-4 kali je!!! Perut aku dah sebati dengan fast food!!! Aku nie bukan jenis yang telan nasi sangat. macam ummi cakap aku nie western sikit. Nak buat macam mana.... memamg itu makanan aku.

Susahnyer nak tengok fast food yang lain-lain kat sini....

Pernah sekali aku minta milo ais!!! abang cafe tu tak paham!!! dia cakap nak milo beng?
Aku plak tak paham beng tu ape?
Memang bagus punyer!!!

Aku cuma pernah sekali je makan nasi kat cafe kolej!!! Sebab apa?
Sebab aku tak paham diorang cakap ape!
Sabar je la........

Jauhnya aku pegi belajarkan...........

Satu lagi yang aku pelik? Sampai sekarang aku pelik?
Memang weird sungguh!
Kenapa diorang panggil van yang bawak we all sume pegi class panggil tenggiling?

Masa mula-mula datang sini...
Aku pikir takkan diorang pegi class naik binatang tenggiling tu...
Tak masuk akal la plak!!!
Tapi memang diorang panggil tenggiling!!!!

Panas jangan tanya la....
Kalau dapat yang ada air-cond memang sronok giler... Kalau dapat yang takde air-cond tahan je la....

Hey! Blog! Nak tahu something tak?

Aku dah beberapa hari tak tidur atas katil.
Nak tahu kenapa?
Sebab aku panas!!!!
Kipas dalam bilik aku rasa dah max tapi still panas. berpeluh-peluh aku time tidur...
Jadi aku pun tidur atas lantai. Syiok giler. Sejuk aku rasa badan aku!!!
Sakit tu lain citer... Asalkan aku tak kepanasan!!! hahahahaha :)

Aku duduk dengan kakak-kakak senior!!!
Ada Kak Fiq, Kak Ilah, Kak Tie, Kak Ain....
Diorang sume baik.

Mula-mula memang kekok! Tapi at the end diorang pown sporting!!!
Hehehehehe.....

Right now! I already have lots of friends....
They came from other states...
From Terengganu, Pahang, Perak, Kelantan itself... and etc....

Right now i can feel live in campus life....
Totally fun, enjoying and funny...
Hehehehe....

Kat sini aku masuk Co-curriculum...
Aku masuk Kesatria...
Best giler...
Sebab ape?

Sebab aku boleh marching....
Aku kan memang minat marching....
Jadi aku tak de masalah nak marching kat sini...
Hehehehehe.....

Hey! Blog!

Nak tau tak aku on blog nie kat mana?

Kat Cybercafe!
Nie first time aku masuk cybercafe...
Sebelum nie mana aku pernah pegi cybercafe kat klang..
Kat sana aku online gune laptop ayah kat rumah...
Hehehehehe....

Okeylah sampai sini ajelah aku tulis okey!!!
Lain kali aku tulis lagi....

Take care my blog!!!!
U are my nearest friend after my bestfriend!!!!
LUV U!!!
MUAHHHHHHH!!!!!! :)

Adios!!!! Bye!!!

No comments:

Post a Comment