suke...suke...:)

Hallo......

Lamenye tak tulis kat sini....
rasa rindu plak...
ialah kat sini je boleh lps marah, tension, nak kutuk pown bleh...
tapi berkias-kias la takut nanti ade yg terase....
hehehehe(:

wheuww....
SPM dah selesai...
tak tahu nak buat ape lps nie...
my mom masih lagi tgh searching driving school utk aku....
nak blajar bwk kete...bestkan..
tapi aku sendiri dah demand and booking awal-awal nak bwk honda my dad...
hehehehe(:
blajar kee pown blom lagi dah demandkan.....
ye la my mom suruh mahirkan dulu manual car dia yg aku plak manual car susah padahal nanti blajar kete pown gune manual....
nak buat camne aku dah mmg over nak auto car my dad...
hehehehe....(:

3 januari 2011...
ape yg penting tarikh nie....
nak tau....
my cousin yg terbaik kat alam semesta nie dpt PLKN....
huahuahuahua...(:
dia tak nak pegi tapi dia yang dpt PLKN..
aku yg nak sgt pegi PLKN tak dpt...
my dad ade ambik borang rayuan utk aku...
over gle la lps tu.....
ye arr my dad sng je nak pegi amik borang camne nak tau....
my dad call je dari ofis pastu mintak faks kan kat kem dia sng je kan bile ade org kenal kat Jabatan Program Latihan Khidmat Negara...
hehehe(:
kalo org lain kene pegi sendiri la jwbnye....

aku sebenarnye tak tau nak tulis ape....
hehehe(:
gtg dulu la yek!!!
BYE!!!!!!!!!!!!!!!

No comments:

Post a Comment